• +359 893 63 63 62
  • Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
  • Пон - Пет 09:00 - 18:00

Членство в АНБ - Предимства & Отстъпки

Членството в АНБ ви носинови възможностидиректен приходотстъпки от продукти и услугидостъп до съвети на специалисти

Целта на Асоциация на наемодателите в България е да създадем общност, обединяваща тези от нас, които се занимават с отдаването на имоти под наем - било то краткосрочно или дългосрочно. Заедно да си сътрудничим, да развиваме този тип бизнес и да отстояваме своите права пред държавните институции. Да провеждаме обучения, бизнес форуми и консултации, както и да осигуряваме помощ при извършването на тази дейност в България.

Всички заплатили членския си внос за 2020 ще имат и пълноправни права и за 2021 година.

Във връзка с пандемията и настъпилите трудности в бизнеса с отдаване на апартаменти под наем, от АНБ правим специален жест - до края на 2020 г. всеки, който има желание, може да стане член на АНБ без да заплаща членски такси. За да сторите това, моля попълнете долната бланка и я изпратете на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.: 
 
Заявление за членство АНБ

Освен това всички членове на Асоциацията на наемодателите в България ползват следните отстъпки:
 

15% от Varna City Card

Получавате като директен приход 15% от стойноста на картите продадени на вашите гости

Varna City Card може да бъде изключително полезна на вашите гости и в същото време да ви донесе директен приход под формата на 15% от сумата на продадените на вашите гости карти. 
 
Самата карта дава възмжносто на притежателя ѝ да посети безплатно голяма част от варненските музеи и турове, а също така да ползва сериозни отстъпки в едни от най-популярните ресторанти и магазини на града. 

15% от Varna City Card

0,5% отстъпка от комисионна при покупко/продажба на недвижим имот

15% отстъпка от комисионна при отдаване под наем или наемане

Premier Real Estate е една от водещите агенции за недвижими имоти във Варна и региона, а нейните специалисти не само ще ви консултират за най-добрите оферти на пазара, ами ще получите още и:
 
*0,5% отстъпка от комисионна при покупко/продажба на недвижим имот
 
*15% отстъпка от комисионна при отдаване под наем или наемане
 
 
 
 
Сайт --> imotipremier.com 

Галерия PenichArt

15% при покупка на картини

10% отстъпка за курсове по рисуване

Ако искате да придадете стил и индивидуалност на вашия апартамент, препоръчваме ви PenichArt - една от най-големите български авторски галерии. PenichArt организират и кусове за рисуване - чудесна опция, която можете да предложите на вашите гости, които биха искали да разнообразят престоя си с нещо наистина запомнящо се. 
 
Всички членове на Асоциацията на Наемодателите в България получават отстъпки:
 
* 15% при покупка на картини
* 10% на курсовете за рисуване

Сайт --> www.penichart.com 

1001zavivki.com

10% отстъпка на спално бельо в 1001zavivki.com

Спалното бельо е важен компонент от обзавеждането на всеки един апартамент, даващ се на нощувки. В сайта 1001zavivki.com можете да намерите огромен избор на спални комплекти на изключително изгодно съотношение цена/качество.

А всички членове на Асоциацията на наемодателите в България ще получат специален ваучер даващ 10% отстъпка при пазаруване в 1001zavivki.com.
 
Сайт --> www.1001zavivki.com  

Хотелски консумативи от Литиум ООД

5% отстъпка от всички продукти на Литиум ООД

Поддръжката на един апартамент за гости не е никак лека задача, а консумативите често са сериозна част от разходите. В тази връзка ви препоръчваме продуктите на нашите партньори от „Литиум” ООД, които се гордеят както с качеството на своите продукти, така и с богатия избор и добрите цени, на които се предлагат. 
 
На сайта им www.lha-bg.com можете да закупите хотелска козметика, чехли, къпри и аксесоари, а всички членове на АНБ получават ваучер за допълнителна отстъпка от 5% на всички продукти, които не са вече на промоция. 
 
Сайт: www.lha-bg.com

Булстрад

15% отстъпка от застраховката на имуществото

Планирате да застраховате вашия апартамент срещу кражба на имущество, природни бедствия или всякакъв друг тип непредвидени обстоятелства?

Препоръчваме ви нашите партньори от застрастрахователно дружество Булстрад, които освен коректно и професионално отношение, предоставят на всички членове на АНБ: 
 
* 15% отстъпка на застраховки имущество

 
 

Сайт: www.bulstrad.bg 

Пощенска Банка

Отстъпка от 0.5% от стойността на жилищния или потребителския кредит

Решили сте да купите апартамент на кредит или пък имате нужда от потребителски кредит? Всички членове на Асоциацията на наемодателите в България получават 0.5% отстъпка от стойността на кредита. 
 

Един прост пример - ако жилището струва 100 000 евро, само това, че сте членове на АНБ, ще ви донесе отстъпка от 500 евро. 
 
 
Сайт --> www.postbank.bg 

TCM

-15% отстъпка за интернет и телевизия

-5% отстъпка за мобилни и стационарни телефони

Има много доставчици на интернет и телевизия, но малко от тях предлагат както качество, така и добри цени. Нашите партньори от Телекомуникационна компания Варна ЕАД притежават и двете, а освен това всички членове на Асоциацията на наемодателите в България получават:
 
* 15% отстъпка за интернет и телевизия
 
* 5% отстъпка за мобилни и стационарни телефони
 
 

Сайт --> www.tcv.bg

Иво Костов - сертифициран оценител

-10% отстъпка от предлаганите услуги

Планирате покупка или продажба на недвижим имот, но не сте сигурни в точната му оценка? Препоръчваме ви мнението и услугите на Иво Костов - сертифициран оценител, член-учредител на Камарата на независимите оценители в България.
 
Притежава богат професионален оценителски опит във финансовите активи и финансовите институции и недвижимите имоти. Преподава в Икономически университет - Варна, като е доктор по икономика. Предлагa експертни оценки и консултантски услуги, като следва принципите на коректност, бързина и уважение към клиентите.
 
* 10% отстъпка за всички членове на АНБ
 
Сайт --> www.ivokostov.com

© 2022 Асоциация на наемодателите в България. /// ЕИК: 205696670 /// IBAN: BG94 BPBI 7945 10711578 01